Allmänt

Planering

Jag har lite smått börjat planera en kommande ledighet: jag tar nog en dag – eller två – ledigt under första veckan i september, för att åka till L och provsmaka mig igenom matfestivalen! 😆

Den har lockat mig i flera år men jag har inte tagit mig tid att åka dit. Nu vet jag inte riktigt vilken dag jag ska vara ledig, men det väljer jag senare. Just den veckan är mestadels ”obokad” så jag kan välja ganska fritt.

Höstkläder

Det måste vara hösten som får mig att spana in postorderfirmornas alla nyheter. Jag vill ha både det ena och det andra i klädväg, även om garderoberna är sprängfyllda med ingenting-att-ha-på-mig. Någon annan som drabbats av samma sjukdom? 😉

Det senaste jag önskar mig är en poncho; ett plagg jag inte haft sedan jag var i ensiffrig ålder (alltså under 10 år). Då var den blå, med hiskligt mönster* – nu önskar jag mig en (helst enfärgad) brun. Gärna utan fransar. Wal-Mart-kvalitet är helt OK. 😉 *blinkar åt syrran*

TV-serier

Eftersom det är höst, drar ju olika TV-serier igång. En del går i repris eller börjar en ny säsong, andra är helt nya. Jag ser fram emot en svensk serie som börjar i slutet av september och är samhällsaktuell.

Sedan finns ju en massa andra fiktiva serier också att ägna sig åt, t ex håller jag på att spela in en brittisk deckarserie som jag tänkte ägna mig åt någon helg. Det är ju så att under helgerna är det oftast ”inget att se” på TV, så då ser jag sådant jag tidigare spelat in. Ibland nytt, ibland ser jag om tidigare sedda inspelningar (innan jag raderar dem).

[tags]ledighet, matfestival, postorder, poncho, Wal-Mart, TV-serier[/tags]

*) Den ponchon – köpt på Kanarieöarna, om jag inte minns fel – ärvdes sedan vidare bland syskonbarnen, kanske t o m till mina egna barn? Minns inte om den överlevde tills de var aktuella.

4 kommentarer på “Planering”

  1. Började titta på ”Saknad, aldrig glömd” igår. Verkar lovande!
    Det har ju även börjat ett program på TV3 som heter ”Hjälp, jag har ingenting att ta på mig”.
    Vem vet? Carolina Gynning kanske knacker på hos dig och börjar städa din garderob…

    1. Det kan du ha rätt i, men jag skulle inte släppa TV3 över min tröskel. Jag kan rensa själv. 😉

Kommentarer är stängda.