Allmänt, Foto

Snart så

20160829_072514I morse var det bara fukt på bilrutorna (ni ser väl zickzackmönstret jag ritat med fingret bredvid torkarens nedre del?) men det kan bli frost vilken dag som helst, även hos mig. Jag hör att det redan frostat hos andra, men jag har klarat mig hittills. (Jag fick skrapa sidorutorna i alla fall, för att få bort vattnet, så jag kunde se något i korsningarna.)

Planerade veckans matsedel redan förra veckan (!!!) men det kan bli ändringar – som vanligt. Jag brukar ju utgå ifrån vad som är på extrapris innevarande vecka, men har inte tillgång till reklambladet förrän idag. Under helgen har jag skrivit upp en del varor som tagit slut hemma hos mig eller åtminstone snart gör det.

Dagens väder verkar bli soligt, men kallt. Det beror på de kalla nätterna. Flera nätter i rad har det bara varit någon plusgrad hos mig, och – som jag skrev tidigare – på vissa ställen har det redan varit frost. Brukar inte augusti räknas som sommarmånad? Vissa år har det ju varit varmt långt in i september, eller minns jag fel?

[tags]höst, skrapa bilrutor, matsedel, kalla nätter[/tags]