Allmänt

Omtumlad

Ojojoj! Idag är jag lite lätt omtumlad, av olika orsaker.

Dagen rivstartade på sämsta tänkbara sätt (jag hade glömt bort ett Viktigt Möte, så jag blev hämtad och fick sitta där alldeles oförberedd *skäms*) och sedan blev dagen bara värre…* Och det är inte ens lunchdags än! 😯

Nåja, det är fredag idag, och den lediga helgen syns som ett klart strålande ljus i slutet av tunneln. Jag ska dejta Herr Tvättmask, och bedra honom med Michael Connelly mellan bytena. 😉

De stunder när jag inte dejtar någon av de herrarna, ska jag rippa ännu en CD-bok till MP3. Visserligen har jag mycket kvar av den bok jag håller på med, men det är bra att samla på hög till senare.

Mina matplaner för helgen består av mina oerhört starkt kryddade (men goda) rester från igår (thaimaten blev flyttad i matsedeln), Key Lime Pie** och hummus*** – dock inte i kombination med varandra. Någon måtta får det vara!

[tags]Michael Connelly, Övergången, Key Lime Pie, hummus[/tags]

*) Jag gjorde ändå bra ifrån mig på mötet, då jag kunde sätta fingret på den springande punkten direkt.

**) Jag har aldrig gjort – eller ens smakat – Key Lime Pie förut, men någon gång ska vara den första. Dessutom är båda juniorerna upptagna med B:s flytt hela helgen, så jag får äta hela själv (om den blir lyckad) eller stoppa i soporna utan kommentarer (om den inte blir det).

***) Samma med hummus. DET blir en intressant upplevelse!