Allmänt

Halva helgdagar

Nu tror jag att jag markerat in alla halvdagar i alla mina kalendrar, så jag inte gör bort mig och bokar in något en eftermiddag när jag kan vara ledig. (Inte jag, men andra, har lyckats med det någon gång emellanåt…)

Det ultimata skulle ju vara att ha halvdag både före och efter en helg (nu menar jag alltså alla helger, även vanliga lör-sön) med att sluta efter lunch på fredagen och börja efter lunch på måndagen.

Dessutom skulle påsk och andra storhelger alltid infalla under veckodagar, aldrig under lör-sön. Ett par extra helger vill vi i fikarummet också stoppa in; en på våren – det är lååångt till påsk – och en på hösten – efter midsommar är det inga extra ledigheter (förutom semestern) innan Allhelgona.

Angående semestern så borde man få minst två extra veckor, vi bor ju i ett solfattigt land och kan behöva två veckors solterapi under vintern – utan att sommarsemestern blir lidande.

Märks det att jag är less? 😳

[tags]halvdagar, helger, ledigheter, semester[/tags]

2 kommentarer på “Halva helgdagar”

Kommentarer är stängda.