Allmänt, Foto

Vila i frid

20170103_171852Borta med vinden…

För några/flera år sedan gick min gamla hårtork sönder. Den nöttes helt enkelt ut. (Och det har kanske ingenting att göra med att B använde den flitigt.) Julen närmade sig, så jag önskade mig en ny i julklapp av juniorerna.

Julen kom och med den en ny hårtork. Nu är det ju så att jag oftast låter håret självtorka, det är bara när det är Ordentligt Kallt (typ -25 eller mer) och jag ska promenera till jobbet som jag blåser det torrt. Eftersom jag är gammal erfaren, brukar jag göra undan att tvätta håret på kvällen under kallperioderna, så hårtorken har jag inte använt många gånger under de år jag haft den.

Under julen använde B den – och då dog den! Hips vips lade den bara av!?! B var inte ett dugg förvånad, för hon lyckas ofta sätta sönder något. Saker bara självdör i händerna på henne. Ofta elektronik, men även annat. (OK, jag har själv mördat en dammsugare, men det är en annan historia.)

Nu ids jag inte önska mig någon ny hårtork, varken till julklapp eller födelsedag, eftersom jag ändå inte använder den. Behöver B en hårtork när hon är hos mig får hon se till att ta med sin egen.

[tags]hårtork[/tags]