Allmänt, Foto, Katter

Rantat klart

Nu har jag rantat färdigt för den här helgen!

20170106_161855Igår, på trettondagen, blev jag bjuden till syrran med tillbehör för att äta kalkonmiddag. Vi hann även fika, då hon bl a hade rullrån. Ja, just ”hade” för de är slut nu. Jag gillar verkligen rullrån, det kan inte hjälpas! 😆

Vädret var betydligt varmare; det skilde 30 grader från dagen innan! Däremot blåste det, så den lilla snö som kommit stormade upp som väldiga moln av snörök längs vägen när jag skulle köra hem, men jag tog det lugnt och tog mig hem utan mankemang.

20170107_182232Planen för idag var att åka till L för att shoppa, och då passa på att hälsa på B och gossarna. Nu blev det inget gossemys, för B ligger med hög feber och J har hämtat pojkarna så hon får vila. Däremot tog jag C med mig, och vi har haft en perfekt surr- och shoppingresa! 🙂

Jag har äntligen kommit åt att köpa en klöspåle åt katterna – och en del annat smått & gott…

20170107_183048C köpte mig en kattfilt som tack för resan, så här får ni tre katter på samma bild! 🙂 Som ni ser har jag inte plockat bort julen än, och det dröjer nog ett tag till. Kanske tar jag bort ljusstakarna imorgon, kanske nästa helg. Vi får se.

[tags]trettondag, kalkon, rullrån, shopping, klöspåle, kattfilt[/tags]