Allmänt, Foto

Lunchkoma

170113-skrovmålEfter lunchen har min hjärna gått ner i sparläge. Dessutom är det både eftermiddag och fredag, så jag ska bara se till att få undan det värsta just nu. Resten kan vara till nästa vecka.

Sortering står på menyn för eftermiddagen, tätt följd av personalmöte. Synd att det var precis idag, annars hade jag nog flexat hem mig efter lunchen. Nåja, man kan inte få allt här i världen. Då slipper jag ju skotta snö de närmaste timmarna, i alla fall. (Med lite tur har någon gjort det åt mig innan jag hinner hem.)

Veckans meny gick upp i rök, eller inte menyn, men lusten att följa den. Det har blivit smörgås ett par dagar nu, så jag har inga rester till lunch. Då hamnar jag lätt på grillen, speciellt när det snöar (dag ut och dag in) så jag får tillbringa halva lunchen med att sopa av bilen och skrapa rutor om jag ska hem.

Den kyckling som skulle tillagas igår, blir middag ikväll istället. Kanske. Annars får jag laga den imorgon. Den fungerar som lördags- eller söndagsmiddag också, inga problem! 🙂

[tags]lunchkoma, snöfall, grillmat,, kyckling[/tags]