Allmänt

Ha!

Jag lyckades lista ut hur jag skulle få hörlurarna * att ansluta till mobilen igår!

Viktigt vetande: när det står ”headphones” i beskrivningen, betyder det endast den svarta dosan med volymkontroll, m m. När jag kopplade ur hörlurarna från den, gick det som en dans att ansluta till mobilen. Sedan var det bara att stoppa i hörlurarna igen och då fungerade allt som det skulle! Teknikens under… 🙄

Nu återstår att testa hur långt de hörs, om jag kan lyssna i källaren eller på vinden medan plattan/ mobilen ligger kvar i köket/ vardagsrummet. Av någon underlig anledning iddes jag inte släpa ner tvätten i källaren, eller vika tvätt uppe i sovrummet, medan jag provlyssnade igår.

Återstår ”bara” att hitta en bok jag vill lyssna på. Ojojoj! 😯 Jag vet inte i vilken ände jag ska börja, vad jag vill lyssna på. Nå, det löser sig när jag får sitta en stund i lugn och ro för att gå igenom utbudet.

Idag är det förresten fredagen den 13:e. Det bryr jag mig inte om. Jag är inte vidskeplig. Det jag verkligen bryr mig om idag är att det är FREDAG! Äntligen fredag! 🙂

[tags]hörlurar, trådlöst, Bluetooth, tvätt, ljudbok, fredag[/tags]

*) Jag hade ingen sladd kvarglömd/ gömd i förpackningen, endast de jag hittat sedan tidigare: den korta mellan vänster hörlur och den svarta dosan, och laddsladden. Enligt produktbeskrivningen jag hittat online (slarvsökt, men de ser ut ungefär sådär) finns det tydligen en modell med sladd också. Nåja, jag kollade – och det stod verkligen ”wireless” och ”Bluetooth” på förpackningen.