Allmänt, Foto

Synsk

170116-horlurar

Ibland är jag nästan lite synsk – eller också känner jag mina pappenheimare (a k a juniorerna) lite för bra…

Jag släppte ju in B i min läs- och lyssnatjänst igår, då hon gärna ville ha något att lyssna på under bussresorna till och från U, där hon kommer att vara typ varannan vecka ett tag framöver. Jag SMS:ade anvnamn och lösenord till henne, och en timme senare slog det mig; hennes lila hörlurar var kvar hos mig!

Snabbt skickade jag ett mess att hon kunde sluta söka de lila hörlurarna, för de var här – och på svaret misstänker jag att hon gjorde precis det: sökte dem. Nå, hon har andra lurar att använda – det är därför de lila blivit kvar hos mig.

Jag kan också idag förutspå att min jobbvecka kommer att bli fullmatad. Det behövs inga övernaturliga krafter för att känna det, det är bara att kika i kalendern. :mrgreen:

[tags]synsk, hörlurar, jobb[/tags]