Allmänt, Foto

Investering

170117-kupevarmare

Den nya kupévärmaren i sin kartong på sätet, den gamla
står på
sitt ställ på golvet. Äkta orange 70-talsplast?

Ni vet hur det är: just januari är en både lång och fattig månad. Bara därför har min kupévärmare till bilen gett upp. 🙁

Igår skrek den bara åt mig och ville inte alls gå igång. Suck. Jag har åkt förbi macken i morse och investerat i en ny kupévärmare, plus ett ställ att ha den på (så passagerare inte sitter och sparkar på värmaren).

En fördel är att jag inte varit och veckohandlat (eller ens gjort matsedel), så jag hade råd att shoppa loss på macken. Nu återstår att gå igenom kyl & frys & skafferi och komponera nya spännande maträtter. 😆 Även om det känns torftigt, så har jag ändå mat hemma. Det går verkligen ingen nöd på mig!

Nu återstår bara att se hur länge den här värmaren håller. Den gamla, som lagt av, har följt mig från bil till bil sedan jag tog körkort – för 35 år sedan… Jag minns inte ens om den var ett nyinköp eller om jag ärvt den av någon annan. Den har gjort sitt. Vila i frid. 😉

[tags]kupévärmare[/tags]