Allmänt, Foto, Katter

Sådetså

Dagens middag blir – trots gäst – den planerade: ugnskorv med potatis, pressad eller opressad, och massor av ost. Punkt.

Jag var och handlade igår och hade huvudet fullt med nya idéer om middag innan jag kom till affären. Plockade fram min kilometerlånga handelslista och *poff* var alla idéer borta. Jag köpte precis det som stod på listan och inget annat, alltså blir det korv ikväll. Nå, det blir nog bra ändå. 😉

Dagens planer är att svänga förbi veterinären under lunchen, för att köpa kattmat. Det sista av torrfodret är nu i matskålen, så jag måste köpa en ny påse. Madamen fick tid för rakning först nästa onsdag, men maten hinner ta slut innan dess.

UPDATE
F*rbannat! Så klart glömde jag fara till vet när jag gick på lunch, och nu har de sin lunch, tills jag inte har tid att fara dit! Jag vet inte hur länge de stannar på em, så jag får göra en rövare och smita dit en snabb sväng under em. F*n också!

UPDATE 2
Nu har jag smitit iväg en kort stund och köpt kattmaten. Friden är återställd!

[tags]middag, handelslista, veterinär, torrfoder[/tags]