Dagens outfit, Foto

Vad hände?

Insikten slog mig som en stekpanna i skallen; vad fan var det som hände, egentligen? Vart tog jeanstjejen vägen??? Vem trollade fram lång kjol och lång, svepande kofta i dova färger att klä mig i? Vem är jag och vad har jag blivit?

Jag. Har. Blivit. Tant!!! 😳

(Endast snäppet bättre än ”kärring”…)

För den som vill veta vad tanter klär sig i, har jag följande plagg:

  • Lång antracitgrå kjol från Bonprix
  • Lång olivgrön/-brun kofta, även den från Bonprix.
  • Under koftan skymtar ett rött linne (Walmart?) och under kjolen gömmer sig blå leggings (definitivt Walmart)
  • Glittrigt halsband från Lindex, om jag inte minns fel
  • Resårskärp från Dressbarn
  • Joggingskor från Kouma, köpta på ”Tex Mex”

Herregud.

Som om det inte räckte med att det är måndag.

[tags]dagens outfit, klädsel, tant[/tags]

2 kommentarer på “Vad hände?”

    1. Haha! Det hade jag inte ens tänkt på, men du har ju rätt! Synd, bara, att jag klippt av mig den långa flätan. Annars hade jag varit som klippt och skuren ur vilken riddarsaga som helst! 😆 (Som stalldräng… :mrgreen: )

Kommentarer är stängda.