Allmänt

Isbrytare

Jag fick leka isbrytare i morse. Bilen har stått med värmaren igång under natten, då det har snöat. Det gjorde att hela bilen var täckt av ett lager med is. Suck.*

Det värsta problemet är att is runnit över framlysena och bakat in dem i ett tjockt lager. Där törs jag inte knacka med borsten, då jag är rädd att spräcka glaset – ett framlyse kostar skjortan att byta! 😯 På bakluckan, däremot, bankade jag friskt med borsten, så isen släppte greppet. Nu kan jag öppna bagaget igen!

Jag känner mig pank och fågelfri, med betoning på ”pank”. Räkningarna betalades igår, då lönen svishade förbi kontot, så nu ser jag hur lite jag har kvar att leva på. Nå, jag ska inte klaga. Det kunde ha varit värre. Och jag kunde faktiskt ha låtit bli impulsshoppingen på postorder (nu är även den betald) som jag tidigare roat mig med. 🙄

Bokrean pågår för fullt. Den här gången har jag inte grävt ner mig i bokrean, utan håller mig till min läs-o-lyssna-tjänst. Där finns så många böcker/ författare jag vill läsa, att jag håller mig sysselsatt under lång tid framöver.

Just nu läser jag en bok och har en annan jag ska börja lyssna på. Olika författare, olika genrer, men det är ju charmen med det hela. Det kostar lika mycket/ lite oavsett hur mycket jag läser/ lyssnar. Och om jag inte gillar någon bok, byter jag bara, utan att gräma mig över dåligt inköp.

[tags]is, snö, kyla, lön, shopping, böcker[/tags]

*) Min bil får stå utanför garaget, då en pall med byggvaror-som-ska-förvaras-i-rumstemperatur bor där inne för tillfället.