Allmänt

Matsedel v 19

Måndag
Stuvad vitkål m fläsk o pot

Tisdag
Fisksoppa med nudlar
Smörgås o mjölk

Onsdag
Pyttipanna m ägg o rödbetor

Torsdag
Bönbiffar m CF-dressing
Panerad rödspätta m potmos o remsås
Pyttipanna m ägg o rödbetor (japp, en omgång till)

Fredag
Raggmunkar m lingonsylt & bacon
Isterbandslåda
Panerad rödspätta m potmos o remsås

OK, det var den här veckan. Få se om jag lyckas hålla matsedeln – raggmunkarna har hängt med ett tag nu, utan att bli av. 😉

UPDATE
För övrigt har jag inte bytt däck på bilen. Det snöade igår, så det hade blivit kallt att hålla på där ute. Jag ska ringa en däckfirma och kolla när de har tid att fixa det åt mig, så får jag lasta däcken i bilen när det är dags.

UPDATE 2
Den som är intresserad ser att jag klämt i mig pyttipanna både onsdag och torsdag. Jag iddes inte gå ner med pytten i frysen på onsdag, utan tänkte ha den till torsdagslunch – som ändrades p g a kursen vi var på.

[tags]matsedel, sommardäck[/tags]