Allmänt, Foto

Återhämtning

I fredags bjöd jag in mig själv till syrran på After Work. Hann förbi på caféet bredvid jobbet och köpte det som fanns kvar i tårtväg, innan jag slängde mig i bilen och åkte iväg. Vi hade en väldigt trevlig kväll; H och familjen kom också, så jag fick skrämma deras lilla E lite grann. 😉 (Hon var lite blyg för mig.)

De hade med sig husvagnen, så jag hade parkerat på en annan uppfart (med tillstånd från de som bodde där, jag ställer mig inte på främmande människors gårdar bara sådär) så inte min bil skulle vara i vägen när husvagnen skulle backas in på gården. Cirkusen var i full gång när jag var ut och rökte 😆 men det löste sig till slut. Det gällde att få vagnen på rätt plats.

Klockan rusade iväg, då kvällen var ljus, men jag puttrade hemåt i lugn takt i min japanska riskokare. Hade ju ingen tid att passa, liksom. Kom hem vid kvart i midnatt, ungefär – kollade inte så noga på klockan – och det tar ju ett tag att varva ner. Zappade fram och tillbaka mellan olika TV-kanaler tills jag hittade något jag kunde somna framför.

Lördag morgon var jag inte så snabbt på fötterna, men hade druckit första muggen kaffe och hunnit klä på mig, samt ställa fram en rejäl frukost… Precis då ringde B och meddelade att de just svängt ut på E4:n! Hupp! 😯 Jag borde ha dammsugit när jag kom hem mitt i natten, för nu fick jag slänga i mig frukosten, damma mattorna, suga av det värsta från golven, in med de gamla mattorna*, sätta igång lunchen – och så kom mormors hjärtegryn! 🙂

Idag är en dag för återhämtning. Gossarna var i full gång hela dagen igår (helt omöjliga att få på samma bild, men ni ser ett par randiga kalsonger i bakgrunden), så idag har jag tagit mig sovmorgon och ska röja ihop leksakerna senare. Om jag når ner till golvet. 🙄 Ryggen krånglar (igen) men det finns ju piller för sådant…**

[tags]after work, husvagn, sovmorgon, snabbstädning, mormor, barnbarn, återhämtning[/tags]

*) Jag trodde jag skulle ha lite mer tid på mig, så jag skulle hinna skura och lägga ut de nya mattorna. Nå, jag får städa fler gånger. 😉

**) Jag tog inga dunderpiller (receptbelagda) igår, då jag blir hemskt trött av dem, utan tog bara vanliga värktabletter istället.