Allmänt

Kort minne

Jag är alltid mer eller mindre dagvill, och just nu är jag på fel vecka också. Glömde att vi ska på kurs på torsdag OCH en annan kurs nästa torsdag. Som jag sagt tidigare: det märks att semesterperioden närmar sig. Nu ska allt ske, som inte blivit av under vintern.

Dessutom har jag passat på att söka ledigt både onsdagen före och fredagen efter Kristi Himmelfärds dag, så jag får en lång sammanhängande ledighet. Detta för att just den lördagen har soptippen/ återvinningen extra öppet, så då ska jag hinna rensa ut smått & stort som ska iväg! *kavlar upp ärmarna* Det är bara att lasta grejer i bilen allt eftersom jag rensar, så kan jag köra dit och tömma den på lördagen.

Så ser Planen ut, men som vi alla vet vid det här laget, kan planeringen gå helt åt skogen. Jag är mästare på att planera, men att sedan verkligen genomföra planerna… Ja, ni vet. 🙄

Jag trodde allt med fönsterbytet var klart, men så visade det sig att en ventil gått sönder. Det är – förhoppningsvis – en enkel sak att byta, men sedan får det banne mig vara klart! Jag vill torka ut fönstren, ställa fram mina (plast-) blommor, få upp rullisarna som är kvar att fästa, dekorera lite grann – och när det blir varmare vill jag putsa fönstren.

Just i morse snöade det – igen. *suck* Det är kallgrader på nätterna, så jag sätter fortfarande i motorvärmaren. Inte för att bilen inte startar utan värmaren, utan för att det ska vara varmt och skönt i bilen på morgonen. 😉 Jag trodde jag skulle kunna hänga undan vinterjackan efter att jag tvättat den, men det var ju att hoppas på för mycket. Den får hänga med ett tag till.

[tags]kurs, semester, rensning, planering, fönsterbyte, kallt väder[/tags]

2 kommentarer på “Kort minne”

  1. Jamen deft här med veckor…undrar om det är de s k kortveckorna under våren som gör en s a s dagavill? Försökte ha onsdag redan igår…

Kommentarer är stängda.