Allmänt, Katter

Lunchkoman anfaller

Ojojoj, nu känner jag sömnigheten svepa in över mig, likt en tsunami! Typiskt när jag har ätit, men det brukar oftast vänta till efter middagen. Då gör det inget om jag somnar, men det blir aningen pinsamt om jag somnar nu – på jobbet. 😳

Jag kom ihåg att köpa kattmat, så madamen behöver inte svälta ihjäl i första taget. 😉 Dessutom skickade vet med diverse smakprov på godsaker, d v s kattmat som är bra mot tandsten, etc. Mina pälsklingar bugar och tackar, speciellt froppisen som knappt ville gå ifrån Den Intressant Luktande Kassen jag ställde ifrån mig i köket. 😆

[tags]lunchkoma, kattmat[/tags]

2 kommentarer på “Lunchkoman anfaller”

  1. Hm, verkar vara bra att vara katt – inte får jag med mig en massa extra godsaker när jag handlar…
    😀

    1. Nej, inte utan att betala för dem. Fusk. Jag vill också vara katt! 😉

Kommentarer är stängda.