Allmänt

Fredagsfeeling

Så är den äntligen här: fredagen, arbetsveckans bästa dag! 🙂

Eftersom nästan hela dagen* igår gick åt till att vara på kurs, har jag mycket att klämma in idag. Det går nog bra, jag har förberett en del.

Planerna inför helgen består mest av städning, men jag ska se ESC-finalen med min svägerska E på lördag kväll! Vi brukar slå oss ihop och göra det, även om det inte alltid är musiken som är intressant. Att se ESC tillsammans gör högljudda kommentarer om deltagarnas klädsel nödvändiga, för sitter jag hemma så svarar inte katterna. 😉

Vädret fortsätter att vara kallt, men just idag snöar det inte (…än…). Minusgrader på nätterna och ett par ynka plusgrader på dagtid ger ingen värme, och vinterjackan kan inte plockas undan än. Om det blåser är den skön att ta på.

[tags]fredag, kurs, ESC, väder[/tags]

*) Kursen slutade vid 15, så jag hann tillbaka och jobba en stund, även om vi hade ”lov” att sluta för dagen (om vi ville). För en gångs skull hade vi en kurs hemmavid, annars hålls kurser oftast på annan ort – då hinner man inte tillbaka och jobba.