Allmänt, Foto

Fel låt vann

Vi dukade upp en ostbricka framför TV:n när vi skulle se ESC-finalen (eller Melodifestivalen, om man hellre vill kalla den det); jag, min svägerska E och hennes bror A.

Vi försökte hitta någon vinnare bland låtarna, men de flesta var av den sorten att man glömt hur de lät redan innan de var slut. Nå, det är inget nytt i ESC-sammanhang, så vi gissade vilt vem som skulle vinna.

E gissade ett land, jag gissade ett annat, och A vägrade att välja vinnare. Han gissade istället att Sverige skulle komma femma – och han var den ende av oss som hade rätt! 😯

(För den naturintresserade kan jag tala om att jag såg två harar och fyra tjäderhönor på vägen ”hem” till Byn, och två harar men bara en tjäderhöna på väg tillbaka.)

Tidigare under dagen hade min son A varit förbi och bytt till sommardäck åt både sig själv och mig. Nu är det inte mycket snö kvar, det som syns på bilden är resterna av en snödriva.

Rabarbern har börjat sticka upp (den är en uppstickare, he he) och vi – A och jag – har plockat undan vintergrejerna; snöskyfflar, sopkvastar, o s v. Fågelmatarställningen har också plockats isär och ställts in i garaget.

[tags]ESC, melodifestival, ostbricka, sommardäck[/tags]

4 kommentarer på “Fel låt vann”

  1. Här fortsätter jag att mata ett tag till. Har så himla många fåglar här att jag inte vill göra dem besvikna.

    1. Jag är hård men rättvis: de jäklarna slutade äta hos mig redan tidigare under våren, när jag köpt en ny säck solrosfrön?!? De gamla fröna (från förra vintern) dög bra, men de nya fick vara ifred. Kanske de var för färska? *förvirrad*

  2. I år orkade jag inte ens titta/lyssna, jag kollade en film i stället. Å som jag uppfattat i sociala medier var det inte ett program att yvas över.

Kommentarer är stängda.