Allmänt

Matsedel v 20

Måndag
Potatis- o purjosoppa
Grillkorv m bröd

Tisdag
Kycklinggryta m ris
Bönbiffar m CF-dressing

Onsdag
Raggmunkar m bacon
Kalla smörgåsar

Torsdag
Bönbiffar m CF-dressing
Varma smörgåsar 🙄

Fredag
Fisksoppa m nudlar
Minns inte, förmodligen smörgås

Så var det dags igen! Ny spännande vecka – få se hur mycket jag ändrar den här gången? 😉

UPDATE
Haha, det hjälpte inte att 1) göra matsedel och 2) skapa handelslista med matsedeln som utgångspunkt. Den här veckan blir ändrad så det smäller om det! Men jag vet ännu inte när & hur de olika rätterna dyker upp. Får uppdatera i efterhand. Låt mig bara betona att jag inte köpt hem vare sig kyckling eller fisk, så där rök två rätter direkt! 😳

[tags]matsedel[/tags]

2 kommentarer på “Matsedel v 20”

    1. Hmm. Låt mig säga som så: inte bara en, utan flera rätter, kommer att bytas ut under veckan som kommer. Jag HADE handelslistan med mig men kom hem med en massa annat. Tillfällig dyslexi i affären? 😉

Kommentarer är stängda.