Allmänt, Foto

Sista gången

Idag blir det definitivt sista gången fönsterkillen/ -mannen/ -karlen/ -gubben kommer till mig för att fixa till något i fönstren. En liten ventil ska bytas ut, och sedan får han återgå till det lugna (?) pensionärslivet. Han kommer när jag har lunch, då det är ett snabbt och enkelt ingrepp att byta ventil – och sedan är fönstren klara!

Då återstår bara (”bara”) att putsa & torka ur dem, få upp rullisar och ev vanliga gardiner, samt ställa fram skrotet prydnadsgrejer och blommor. Jag har försökt köra en liten kundundersökning i fikarummet, om ifall någon har en fönstertvätt (av något märke, behöver inte vara just en Kärcher) och hur nöjda de är med den. Hmm, jag fyller ju snart år, och kombinerat med Mors Dag borde jag vara värd en fönstertvätt, tycker ni inte det? 😉

Jag blev så snopen igår! Skulle börja lyssna på Jussi Adler-Olsens senaste bok om Avdelning Q medan jag packade upp maten jag köpt och lagade middag – och så var batteriet slut! 😯 Nu har plattan laddats under natten för att vara mogen vid dagens middagsbestyr.

(Vad som är MYCKET irriterande är att när jag länkar till böcker hos Bokus, läggs jag upp under ”bloggat om ’bokens namn’ ” längst ner på sidan om boken. Jag har oftast inte läst böckerna jag nämner, utan ska läsa dem eller önskar att göra det. Stackare som väntar sig recensioner har inget att hämta i min blogg, som råkar hamna tillsammans med ”riktiga” bokbloggare som verkligen skriver sina omdömen om böckerna (och ingenting annat).)

[tags]fönsterventil, fönstertvätt, Jussi Adler-Olsen, Selfies[/tags]