Allmänt, Foto

Bästa presenten

Lille J hade ”målat” ett konstverk åt mig, som numera pryder min kylskåpsdörr. 🙂 Hans mor delade ut konstverk åt mor- och farföräldrar i söndags, prydligt märkta (av henne) med namn. Det syns inte så tydligt, men jag fick stämplade smileysar och glitter på mitt. 😉

Dessutom passade vi på att beställa en present åt lille J, alla mor- och farföräldrarna, när vi ändå var samlade. B kollade med en kompis vilken säng hon föreslagit till barnrummet, så jag kunde beställa på en gång med mobilappen. Jag fick halva summan swishad direkt från farföräldrarna, så har vi alla varit med på presenten, som levereras direkt hem till B.

Alltså, Swish är en fantastisk uppfinning när man snabbt ska betala åt någon annan privatperson! Perfekt när man ska t ex dela på notan i efterhand, ge bensinpengar, köpa gemensamma presenter, shoppa på loppis/ marknad/ Blocket/ Facebook/ etc (förutsatt att innehavaren har Swish),o s v. Det enda man behöver lämna ut är sitt mobilnummer – sedan är det klart!

[tags]teckning, konstverk, Hemnes, IKEA, Swish[/tags]

2 kommentarer på “Bästa presenten”

Kommentarer är stängda.