Allmänt

Ingen matsedel

Det blir ingen matsedel den här veckan. Inte än, i alla fall. Vi får se hur det ser ut efter att jag varit och handlat.

Problemet är att nu fylls reklambladen av extrapriser på allt möjligt att grilla. Det ska tydligen grillas på både längden och tvären, om reklamen får bestämma. Grillvädret låter vänta på sig, men jag såg faktiskt en av grannarna stå ute och grilla en av helgens dagar: med täckjacka, mössa, halsduk och handskar på… Synd, bara, att maten hann kallna i blåsten innan den var inomhus.

Jag får väl hitta på något att äta medan jag valsar runt mellan hyllorna i affären. Det har ännu inte hänt att jag kommit ut tomhänt när jag veckohandlat! 😉 Problemet, just i denna stund, är att jag inte vet vad jag är sugen på att äta. Nå, det kommer väl.

[tags]matsedel, grillat, ingen inspiration[/tags]

2 kommentarer på “Ingen matsedel”

  1. Hoppas det går bra ändå, utan matsedel! Det gör det, jag vet. På nåt underligt vis hittar jag alltid något att stoppa i munnen ändå…Fast det blir kanske inte alltid så nyttigt då som när jag tänkt till…

    1. Jag hittade en hel del – kanske inga nyttigheter, men ändå mat. 😉 Det känns bara lite konstigt att shoppa utan shoppinglista, när jag är van att ha med den.

Kommentarer är stängda.