Allmänt, Foto

Flerfaldigt firande

Igår firade jag tre saker: min födelsedag (54, för den som undrar), Mors Dag, och lille E hade försenat 2-årskalas! Jag åkte ner till L, där B dukat upp och bjudit in ”de närmast sörjande”, d v s även J och hans föräldrar.

(Rosorna på bilden fick jag redan i lördags, av min svägerska E, som lämnade igen den disk de formar som blev kvar hos henne efter ESC-finalen.)

Det är första gången som (jag minns att) häggen inte blommat på min födelsedag! Ibland har den nästan blommat ut, men i år är det så kallt att grönskan ligger långt efter schemat. Inte kul att stiga upp den 28 maj och se snöblandat regn och +3 grader… Vinterjackan får hänga med ett tag till, då värmen inte verkar komma den här veckan heller.

Men, jag ska inte klaga allt för mycket. Eftersom jag tål värme dåligt, vill jag hellre ha svalt – OK, kanske inte riktigt så här svalt – så när det blir för varmt gnäller jag över det också. Jag blir aldrig nöjd. 😉

[tags]födelsedag, mors dag, barnkalas, hägg, kallt väder[/tags]

2 kommentarer på “Flerfaldigt firande”

Kommentarer är stängda.