Allmänt, Foto

Sendrag

Viktigt vetande till den som eventuellt inte redan visste det (eller, som jag, glömmer bort det):

När det är varmt måste man se till att dricka ordentligt mycket vatten!

Jag slarvade med det igår och fick världens sendrag när jag skulle sova. Det skruvade ihop båda benen och tårna krökte sig åt alla håll, och precis när jag trodde att sendraget skulle släppa drog det åt en gång till, och en gång till, och en gång till… 😯

Jag försökte återhämta min uttorkade kropp genom att dricka massor av vatten innan jag tänkte sova igen, men det tog flera försök och lång tid innan benen slutade krampa. Idag har jag – faktiskt, undrens tid är inte förbi – kommit ihåg att ta med en flaska till jobbet så jag har vatten stående vid skärmen hela tiden.

Nu kanske jag kommer ihåg att dricka. Sendrag är inte kul. 🙄

UPDATE
Självklart kommer jag att fylla på vatten när jag tömt flaskan, vattnet i den räcker inte länge.

[tags]sendrag, vätskebrist[/tags]