Allmänt, Foto

Allt som inte är stulet…

…kommer fram igen!

Fjärrkontrollen till min ställbara säng har hittat fram igen, efter småtrollens besök. Den hade tidigare försvunnit efter ett annat av deras besök, så jag misstänker att minst en av dem är inblandad i ärendet. 😉

Deras leksaker ligger fortfarande utspillda runt golvet i vardagsrummet. Vilken dag vecka som helst ska jag plocka ihop dem, för att kunna packa tältet ordentligt i väskan. Det måste rullas ut på golvet och vikas ordentligt, inte bara rafsas ihop som jag gjorde i söndags. Då går det absolut inte ner i den tillhörande väskan! 😳

Sommaren fortsätter, det luktar bränt fläsk på altanen när jag suttit ute en stund 😆 och matlagningen är minimal (att hälla upp fil eller kräm i en tallrik kan kanske räknas som matlagning?) i värmen. Snart försvinner värmen igen, och då får jag klaga över att det blir kallt. Sånt är livet. 😉

[tags]fjärrkontroll, leksaker, tält, värme[/tags]