Allmänt

Retro

Det är ganska kul – för mig, i alla fall – att bläddra bakåt i bloggarkivet och se vad som hände i t ex augusti 2011 (eller annan valfri månad valfritt år). Åren går fort när man har roligt; många saker som känns som ”ett par tre år sedan” är mååånga år sedan de hände. Hupp! 😳

Idag ska jag eventuellt fara och handla efter jobbet. Kanske. Vi får se. En del saker behöver fyllas på i kylskåpet, men jag kan klara mig om jag gör lite oväntade kombinationer enligt principen ”allt blandas ju ändå i magen, så det går att blanda i förväg”… He he.

Glöm det jag skrev i förrgår, om att jag alltid har rätt – det har jag faktiskt inte. Jo, i fråga om just den saken har jag rätt, men ett annat jobbärende har jag och en kollega nu löst och där hade jag fel. Ja, ja. Jag kan ju inte alltid vara bäst. 😉

[tags]arkiv, gamla tider, salig blandning[/tags]