Allmänt, Foto

Parfym

Nej, jag tänker inte slänga den i toaletten!
Jag vände mig mot fönstret, så det blev bättre ljus.

Jag nämnde, i ett tidigare inlägg, att jag beställt parfym online. Då hade jag beställt flera små roll-on-parfymer, för att prova olika dofter utan att ruinera mig allt för mycket. Kundtjänst hörde tyvärr av sig och meddelade att bara en av sorterna fanns kvar i den storleken, så jag tog bara en enda parfym.*

Det blev Clean Air, som verkligen är en doft lätt som luft. 😉 Den passar bra som jobbparfym, då den inte är påträngande. Jag hade tidigare en annan Clean (men den doften har utgått ur deras sortiment) som också var lätt. Den hade lite mer långvarig doft än den här, men skillnaden är inte stor.

Skillnaden kan förstås också bero på att den förra parfymen var i sprayflaska, och därför delvis hamnade på kläder, hår och smycken, dessutom i större mängd än det lilla jag rollar på handled och hals.

Dagens irritationsmoment: hårstrån som lossnar från klämman och slingrar sig efter halsen, så jag tror det är något som kryper där… Tvättade håret i morse och det lever ett helt eget liv just idag.

[tags]parfym, Clean[/tags]

*) Det finns att beställa dessa 10-ml-flaskor från fler ställen, men inte till det superpris jag hittade.