Allmänt, Foto

Inte helt lyckat

Till slut gav jag upp min egen kamp mot värmen; sökte istället fram bordsfläkten jag gömt under skrivbordet när förra sommaren var över. Nu skulle här banne mig blåsa nya vindar, jag behövde svalka av mitt kontor!

Jaa-happ. *djup suck* Nu sitter jag med stel nacke, svidande hals och en väldigt konstig känsla i öronen. Håll tummarna att jag inte blir sjuk, det har jag verkligen inte tid med! Fläkten är nu avstängd, men det känns faktiskt lite svalare på kontoret. Vi får väl se hur det utvecklar sig, om jag någonsin törs slå igång den igen. 😉

[tags]fläkt, fångad av en stormvind, stormy weather, stormbringer[/tags]

2 kommentarer på “Inte helt lyckat”

  1. Ett tips är annars att låta den stå på golvet, till och med under skrivbordet om det finns plats. Så slipper man nackspärren.

    1. Åh, jag glömde skriva: den står redan på golvet. Nå, det går nog bra, det här. Idag har jag – än så länge – inte slagit igång den, men nu står den framme om jag behöver den. 🙂

Kommentarer är stängda.