Allmänt, Foto

Ny och het

Dagens ny-het: en ny vattenflaska på mitt skrivbord! Den är hett eftertraktad av de som inte har någon. 😉 Jag försöker verkligen dricka så mycket som möjligt medan det är varmt, för att slippa huvudvärk och sendrag av vätskebrist på kvällen.

Jag väntade och väntade på den utlovade åskan igår, men den försvann åt något annat håll. Så snopen jag blev! 🙁 Jag som gillar oväder och hade sett fram emot att sitta på altanen under kvällen och se/ höra regn, åska och hagel. Andra ställen fick hur mycket oväder som helst, men inte här.

Oops! 😳 Nu blev jag helt plötsligt bjuden på lunch idag! Visserligen för ett litet extrajobb – utöver mina vanliga arbetsuppgifter – jag lovat göra, men det var ju bra! (You had me at hello ”hemgjord bea”, J! 😉 ) Nåja, då sparar jag min hemgjorde lunchburk till middag istället. Inget ont gott som inte har något gott med sig.

[tags]vatten, åska, lunch[/tags]