Allmänt, Foto, Katter

Fönsterlampor

Nu har jag några aktuella bilder av fönsterlamporna jag nämnde igår.

Kattlampan passar perfekt i köket! 🙂

Jag är lite i valet och kvalet; sätta upp gardiner eller inte? Egentligen räcker det ju med rullgardinen, speciellt som jag bara har rullis i det andra köksfönstret – och där ryms ingen gardinstång. När man lämnar rullisarna lite neddragna så funkar de ju som gardinkappor.

Det flätade korglampan jag har i vardagsrummet är en höjdarlampa! Älskar den! 🙂

Jag har dessutom inte mindre än tre golvlampor (på fot) från samma serie i olika hörn av vardagsrummet, för att verkligen få rätt känsla i det stora, vinklade rummet med många vrår.

I den andra halvan av det stora fönstret ut mot altanen ska jag ställa blomkorgen jag köpte till altanen i somras, men rosen ska få blomma ut först. Inomhus kommer det definitivt att bli plastblomma.

I vardagsrummet har jag ännu inte fått upp vare sig rullisar eller gardinstänger. Planen är att tvinga be A göra det, men han har inte haft tid. Eller lust, hur man nu ska se det. 🙄 Vi har lite olika idéer om hur rullisarna ska sitta, och där har vi strandat i förhandlingarna. 😉

(Båda katterna smög sig med på bild också, froppisen igår och madamen i morse. Självklart ska jag ha fotomodeller/ linslöss när jag tar en bild eller två! 😉 )

[tags]fönsterlampor, gardiner, rullgardiner, katter[/tags]