Allmänt, Foto

Inte helt försoffad

Mitt vanligaste läge under lediga stunder är raklång på soffan. 😉 Just igår hade jag funderat på att kanske försöka göra något annat – och precis då ringde hemtelefonen! Självklart var det en försäljare* men jag tog mig upp ur soffan, i alla fall.

Jag kom igång med lite av varje. Alltså, vi snackar inga stordåd, men jag låg inte bara och sov såg på TV på soffan hela kvällen! Lite plockihop, tömde respektive fyllde diskmasken, handdiskade resten, bytte tvätt i tvättmasken. Jag gjorde vettiga grejer! *gör vågen*

Det kommer inte att bli någon vana 😉 men jag kan, bara jag vill. Ikväll väntar plantering av höstblommor på graven, då jag skyndade mig att köpa lite ljung och prydnadskål medan det fanns kvar. I somras har graven varit oplanterad, då jag glömde köpa några plantor, men bättre sent än aldrig.

Korvgrytan igår blev helt OK, men jag kom självklart på vad jag kunde gjort bättre (läs: fler rester jag kunde använt) när jag åt den. Spela roll, nu har jag matburkar för ett par dagar framöver. Som vanligt hittade jag så mycket utgångna grönsaker/ rotfrukter att frisera, skala och hacka till grytan, att korven nästan inte rymdes. Nåja, vegogryta är inte helt fel, det heller, men huvudorsaken till grytan var ju att använda korven innan den blev för gammal. 😆

[tags]soffläge, höstblommor, gryta[/tags]

*) Det är bara försäljare som ringer till hemtelefonen numera. Ja, möjligen syrran, svägerskan eller min farbror, men även de har mer och mer insett att jag är enklast att nå på mobilen.

2 kommentarer på “Inte helt försoffad”

  1. Förr – dvs när jag tittade på TV brukade jag använda reklampauserna till att göra vettiga saker. Nu när jag inte tittar på TV med reklampauser längre så blir det ärligt lite svårare att få det gjort. Man hinner mer på en reklampaus än vad man tror.

  2. Det största problemet för mig är att fysiskt ta mig upp från soffan. 😉 Jag tror den är gjord av kardborrband, för jag fastnar så lätt – även under reklampauserna…

Kommentarer är stängda.