Allmänt, Foto

Höstblommor

Det blev ingen plantering av höstblommorna på graven igår, som jag hade tänkt. Regnet kom emellan; under eftermiddagen började det störtregna så jag bestämde mig för att plantering får ske en annan dag. Kanske idag, vem vet?

Som ni ser på bilden, ligger björklöven över gården. De ligger även på bron, precis framför dörren, så varje gång dörren öppnas sugs löv in över tröskeln. *suck* Jag måste söka fram utesopkvasten så jag får bort löven från bron – då dras det inte in lika mycket. Det är lite löv på altanen också, och de som följer med in i vardagsrummet jagar/ dödar froppisen med glädje när hon är på rätt humör. 😆

Det händer spännande grejer i Snigelskalet ikväll! Mer om det senare… 😉

UPDATE
Nej, blommorna är inte planterade än. De står så fint i sin uppblötta pappkasse på bron. 🙄

[tags]höstblommor, höstlöv[/tags]