Allmänt, Foto

Någon nytta

Jag är nummer 1!

Jag visste väl det! Allt mitt TV-tittande kommer till någon nytta så småningom!

Den lilla svarta grejen som sitter fast på min TV är en mätare, som kommer att tala om vilka kanaler en kvinna 50+ tittar på. Jag blir en del av statistiken, den som talar om att X % av svenska folket såg melodifestivalen (eller liknande). Så går det till! 🙂

Den svarta dosan talar förstås inte om ifall jag verkligen ser programmet, eller om TV:n bara står på utan att någon tittar. Jag har alltid igång TV:n när jag är hemma, precis som andra alltid har på radion, men jag ser ju inte alltid på den. Den är bakgrundsljud till tillvaron.

Nu ska vi leva tillsammans minst ett år, den lilla svarta grejen och jag, så jag måste verkligen döpa den. Lille Fridolf – för han är liten? Flirtige Knut – för han blinkar när jag slår igång TV:n? Något annat? Ah, det tål att fundera på! 😉

[tags]TV, tittarstatistik[/tags]

4 kommentarer på “Någon nytta”

 1. Tur att du betalar TV licens, så att du inte får en ”snigel,på ögat”…

  Det var ju hos rätt person denna mätare hamnade!
  Men den borde vara kopplad till en mätare som mäter ögonrörelser, så att de även registerar om tittaren är vaken… (finns i bilar) med ett larm om man håller på att somna…
  jag hade behövt en sån…

  1. 😆
   Om den mätte ögonrörelser skulle den upptäcka hur lite jag faktiskt ser på TV, speciellt när jag sitter i soffan. Då har jag mobilen i handen och kollar på allt möjligt där, även om TV:n står på…

Kommentarer är stängda.