Allmänt

Onsdag

Min matsedel sprack så det sjöng om det. Jag hade ju TOTALT glömt bort att det var den här veckan vi skulle ha fackmöte med middag, så jag åt ute igår.* Dessutom hade jag ordentlig värk i knäna, så jag for hem direkt, istället för ”ursprungsplanen” – att åka och handla.

Då får jag fara och handla** idag istället – spela roll. 🙄 Det finns en viss risk att det blir ändringar i resten av matsedeln också, vi får väl se. Dagens lunch kan bli från grillen, då jag inte har några rester idag. Eller också åker jag hem och äter smörgås. Vi får väl se, där också.

Inspirationen har gått och gömt sig för mig idag. Jag har massor att göra men vet inte i vilken ände jag ska börja. Energin har frusit inne, kan man väl säga? Det är trots allt -15 grader idag, och isflaken på älven har nu stannat av, för att senare kunna frysa till heltäckande is.

[tags]middag, handla, höst[/tags]

*) Det var min ickefavorit tacos som serverades till middag, men jag åt för att jag var hungrig. Jag gillar ju inte tacos men äter om jag blir bjuden. Däremot skulle jag aldrig laga det själv. Och avokado (i tacosammanhang oftast som guacamole) är jätteäckligt, bara så ni vet! *ryser*

**) Inte bara handla: jag har fått ett SMS att mitt paket finns att hämta! 😆