Allmänt, Foto

Blaskväder

Idag regnar det, samtidigt som det blåser ordentligt. Morgonröken på altanen blev både blöt & kall, då vinden drev in regnet över hela altanen. Inget som befann sig utomhus kom undan – inte jag heller.

Förutom det oerhört dassiga vädret (som just nu bytt till snöblandat regn) så ”rycker” det i strömmen. Jobbdatorn hinner knappt gå igång, så slår den av igen när det blinkar i strömmen. Telefonerna piper då växeln slås ut. Suck.

Det blir en sådan dag idag. 🙄

UPDATE
Jag glömde ju säga att ni som väntar på piffiga bilder av innehållet i mitt paket får vänta till helgen. Jag har inte orkat öppna det än. Paketet innehåller bara joggingbrallor och leggings, plus ett par klänningar. Ni får bild på dem (klänningarna) så småningom.

[tags]regn, blåst, strömavbrott, höst[/tags]