Allmänt, Foto

Försoven

Det blev ett väldigt snett och fult foto, men jag ville bara visa att naturen sköter snart om det där med gardinkappa åt mig. 😆 Drivan hänger längre och längre ner från taket för varje töväder som drar förbi. Nu har det blivit kallare igen – och drivan vägrar släppa taget från taket!

Jag försov mig i morse och hade valet mellan att antingen dricka morgonkaffe eller duscha. Jag valde duschen, för mina medarbetares skull, även om kaffet verkligen behövs på morgnarna – för mina medarbetares skull…

Varje kväll laddar jag perkulatorn med Extra Starkt Kaffe till morgonen. Nu har jag inte fått min morgonkaffekick och kan vara lite oberäknelig i humöret. Nå, jag får väl stänga dörren till kontoret och spärra telefonen om jag inte orkar med folk. 😳

Det var spännande att försöka boka hotellrum igår! När B tar sin examen (utexamineras? Heter det så?) i U i januari, ska jag och A komma med som support. Vi åker ner kvällen före och sover över på hotell, med någon sorts familjemiddag på kvällen. Så ser planen ut.

Jag skulle alltså boka tre enkelrum. Det var lättare sagt än gjort, då jag måste göra det online för att kunna använda en rabattkod jag kommit över. Alla namn, mobilnummer OCH e-postadresser skulle fyllas i, en för varje rum. Herregud, jag har ingen aning om e-postadresserna – jag ringer och SMS:ar mina juniorer om jag vill dem något. Jag drog till med deras gamla Hotmailadresser, som jag inte vet om de fortfarande använder.

Nåväl, allt är bokat och betalt och jag vrider nacken av A om han ballar ur – för det är inte ombokningsbart. Då hade rummen genast blivit mycket dyrare. I och för sig kostar tre rum med rabatt lika mycket som två rum utan rabatt, ifall han skulle balla ur, så det jämnar väl ut sig. Det är inte så ofta jag bor på hotell, så den kostnaden kan jag väl ta, om så skulle ske.

Min avdelning hade arbetsplatsträff hemma hos vår chef igår! 🙂 Trevligt att träffas någon annanstans än på jobbet, och hon serverade glögg med diverse tillbehör. Vi var ”testpanel” för de olika röror hon komponerat, och hade en trevlig stund i hemmiljö.

Vi fick våra julklappar – biocheckar – och har redan ett förslag på vilken film vi alla kan tänka oss att se. Få se om det blir ett gruppbeslut eller om var och en väljer någon annan film istället. Vi får förstås använda biocheckarna till vilken film vi vill, men det är ju kul att gå på bio med någon man känner. Det är åratal sedan jag varit på bio senast! 😳

[tags]snöras, försovning, hotell, arbetsplatsträff, biocheck[/tags]

4 kommentarer på “Försoven”

  1. Måste vara biocheckår i år. Det fick vi också. Eftersom maken jobbar på samma ställe har vi en massa checkar att göra av med nu.

    1. ”En massa” biocheckar??? Vi fick EN vardera. Men man ska vara glad för det lilla, det är ju bättre än ingenting alls. 😉
      Jag önskar er allihopa (inklusive hundarna) en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Kommentarer är stängda.