Allmänt

Boring snoring

Det blir en lååång eftermiddag idag, känner jag. Lunchkoman har slagit till med full kraft, och jag har bara de trista grejerna kvar att göra innan helgen.

Innan lunch roade jag mig med att ”springa ikapp med mig själv”. Det gör jag genom att skicka en utskrift till skrivaren/ kopiatorn, som står i ett annat rum, snabbt fylla i tillhörande blankett, och så hinna dit för att dra en kopia innan displayen slocknar* efter den utskrift som nyss gjorts. Jo, jag ÄR lättroad. 😆

Hur roar du dig på jobbet?

[tags]skrivare, kopiator, display, långsam[/tags]

*) Dels får jag motion genom att försöka hinna i tid till kopiatorn, dels går det hundra gånger snabbare att kopiera om inte maskinen måste starta om (så displayen tänds) varje gång. Den rasslar, tjuter och väser, man hör delar ruckas inuti höljet – och så plötsligt tänds displayen! Ungefär lika snabbt som att elda igång ett ånglok.