Allmänt, Foto

Oväntat besök – igen

Helt plötsligt ringde B och berättade att de var i närheten, hon och A och gossarna! Det satte lite fart på mig, som annars haft en lugn och slö midsommarhelg (bok + soffa + katt på magen). Snabb genomgång av kylen och hittade faktiskt varor till en middag, även om den serverades utan mjölk (för den var slut).

Midsommaraftonen och -dagen var till större delen regniga, men lagom till söndagen klarnade vädret upp och solen stekte rätt bra. Vi körde altanhäng efter maten, då vi smaskade i oss vattenmelon (somliga med hela kroppen…) och såg på medan A och B  turades om att klippa gräset åt mig. 😉

Under söndagen var det visning av grannhuset, som är till salu. Det var rätt mycket folk som rördes där, men tyvärr kunde jag inte kolla in eventuella blivande grannar så noga, då träden emellan har mycket löv. Skulle ha klippt upp en tittglugg! 😆 Nåja, jag hoppas det blir trevliga grannar, i alla fall!

[tags]mormor, barnbarn, middag, altanhäng, grannar[/tags]