Allmänt

Nio

Nedräkningen startade igår, med tio arbetsdagar kvar till semestern. Nu är det nio. M och jag räknar tillsammans, varje morgon när hon kommer till jobbet medan jag sitter ute och röker. 😉

Jag blir slöare och slöare på morgnarna. ”Ska bara” en massa saker innan jag går upp och klär på mig. Sover en stund på kvällen, för att sedan inse att det finns ingenting intressant på TV efter midnatt (då jag piggnar till ordentligt).

Vi har köksvecka på jobbet den här veckan. Precis när vår praktikant I, som jobbade förmiddagar i köket, har slutat. Det är lite orättvist, jag vill minnas att det var vi som hade första veckan även förra gången en praktikant slutade.

Nå, vad som är ”värst” är att hitta alla saker igen. Hon har plockat runt saker i skåpen, tagit bort en del och lagt till annat, bytt plats/ skåp för olika saker… 🙄 Det är värst på morgnarna, då ska fler saker användas. Eftermiddagarna är det bara kaffe, rätt upp och ner, men på förmiddagen ska fikat (skorpor + smör + ost) fram.

Värmen har kommit med full kraft. Det var 17 grader i morse när jag steg upp, och 20 (i skuggan på altanen) när jag for till jobbet. 30 igår kväll. Jag for och handlade direkt efter jobbet, så nu har jag yoghurt att leva på – så länge värmen håller i sig.

[tags]nedräkning, ska bara, köksvecka, omorganiserat, varmt[/tags]