Allmänt

Lördag

Jag vill bara visa vad som verkligen ger semesterkänsla: ingen väckning inplanerad! 😉

Egentligen kommer jag att känna det bäst på måndag, då jag i morse fått sprätta upp ur sängen direkt jag vaknade. Jag skulle åka och handla innan marknadsbesökare blockerar alla parkeringar (och gator). Som tur är var det lugnt på affären och nu har jag bunkrat mat för helgen.

Jag har hört och sett åska idag, men bara på långt håll. Luften är äckligt klibbig så jag hoppas på regn. Idag är lite mulet väder så det kommer att bli extremt mycket folk på marknaden, då inte solen gassar. Igår var det för hett.

2 kommentarer på “Lördag”

    1. Jo, felet fixades under natten mot fredag. Tack och lov! Vi har fortfarande bevattningsförbud, men vi har vatten i kranarna igen!

Kommentarer är stängda.