Allmänt

För snabb ibland

Jag är för snabb för mitt eget bästa ibland. 😉

Tidigt i morse var jag på toa, och glömde bort att vattnet var avstängt – så jag spolade i toaletten. Vilken chock jag fick! Det slurpade, skramlade, dunkade och lät som att toastolen skulle explodera, när det sög in luft i de gamla rören! 😯

Senare, när jag stigit upp, råkade jag spola i kökskranen, som hostade och spottade och hade sig, medan den släppte ifrån sig brunt vatten. Javisstja, vattnet var ju avstängt! Fru Glömsk x 2 stängde snabbt kranen och lät bli kranar & toaspolning tills jag gick till jobbet.

Där visade det sig att vi visst hade vatten!?! Jag behöver nog spola mer i både kranar och toaletter hemma innan det blir drickbart, men herredumilde så skönt att kunna spola toan och slå igång kranen! 🙂

Det är ju trots allt fredagen den 13, så jag hade väl förväntat mig att OM vattnet ska strula till det ordentligt, så är det idag. Nu håller vi tummarna för att allt fungerar som det ska i fortsättningen! 😉

[tags]vatten[/tags]