Allmänt

EN!!!

En enda dag kvar att jobba – sedan blir det en lång, välbehövd, efterlängtad semester! Nu rör det sig om nedräkning i timmar! 🙂

Dagen började mindre bra – vattnet är fortfarande avstängt efter nattens reparationer. De annonserade att vattnet skulle stängas av igår kväll, så jag hade bunkrat lite, men jag trodde det skulle bli klart under natten. Nå, jag hade – förstås – laddat perkulatorn, så jag har fått i mig mitt morgonkaffe. Jag kommer (nog) inte att bita någon idag. Men jag känner att jag behöver mer kaffe. Just sayin’.

Jag promenerade till jobbet idag, det är nog två år sedan jag gjorde det senast ( = förra gången jag jobbade en marknadsfredag). Alltså, dels har jag ingen kondis, dels är det stekhett i solskenet redan på morgonen. Vi hade planer på att gå ut och samluncha innan semestern, men jag vet inte om jag orkar. Inte i den här hettan. Att jag har dålig kondis är mina kollegor vana vid, men de ska inte behöva öva HLR på mig efter vägen.*

Igår tog jag mig ett sista kebabmål hos N i Grillen utanför jobbet. Hon har sålt sin firma och ska satsa på en ny karriär genom att arbeta i familjens företag. Det kommer att passa henne precis, men jag kommer förstås att sakna henne. Samtidigt blir det spännande att få testa de nya ägarnas koncept!

[tags]nedräkning, semester, vatten, kaffe, promenad, dålig kondition, HLR, grillmat, ägarbyte[/tags]

*) Självklart överdriver jag, men jag tål inte värme så bra. Jag fick stanna och vila två gånger efter vägen till jobbet, och det är inte långt – men uppförsbacke.