Allmänt, YouTube

Mamma Mia

Under de svettiga dagar och nätter jag haft semester, har jag äntligen tagit mig i kragen och sett Mamma Mia! Den har några år på nacken (för att inte tala om musiken… 😉 ) men det har helt enkelt inte blivit så att jag sett den förrän nu.

Visst har jag blivit triggad av reklamen inför premiären på Mamma Mia 2, det är väl därför jag till slut tog itu med saken. Ifall jag skulle få för mig att gå på bio, måste jag ju ha sett den första filmen först, så jag hänger med i historien. Inte nu för att det var särskilt mycket till historia, men ni fattar hur jag menar. 😉

Problemet är att jag sett ett klipp från MM2 där Cher (!) slaktar ”Fernando”. Jag tror inte jag kan se hela den scenen utan att gå i bitar. Låt mig påpeka att övriga skådespelare inte är valda för sina sångröster (jag kommer alltså aldrig att köpa soundtracket till någon av filmerna *ryser* ) men jag hade väntat mig mer skönsång av Cher, som faktiskt är känd som sångerska.

Nåja, filmen är ju bara ett enkelt nöje, så jag ska inte haka upp mig på smådetaljer i en film jag inte ens sett. 😆 Men nog är den äkta varan många gånger bättre:

[tags]Mamma Mia, ABBA, Fernando[/tags]