Allmänt, Foto

Tidiga morgnar

Jag försöker komma ikapp mitt kaffebehov i förväg, då jag har ännu ett tidigt möte idag igen. *suck* Tack och lov inte lika tidigt som det förra tidiga mötet, men det borde vara förbjudet att lägga möten innan första kafferasten.

Jag har ändå skuttat upp tidigt i morse, då jag plötsligt kom ihåg att jag glömt (”glömt”…) diska igår, och behöver en av (de intorkade) grytorna till matlagningen idag. Eftersom jag köpt gummihandskar att diska med, var jag förstås tvungen att prova dem. Kul att kunna diska i (nästan) skållhett vatten utan att bränna mig! 🙂

Jag har haft diskhandskar tidigare, när diskmasken var ur form förra gången, men slängde dem när jag fick igång diskmasken igen. Nu tänker jag inte ens försöka få igång masken, utan har skrivit ”TRASIG” med svart tuschpenna tvärs över luckan. Vilket år som helst kommer jag att få ut den ur huset också, så är det klart sedan. 🙄 Den står ju inte i vägen, så den blir nog kvar ett bra tag.

Jag har bjudit in A till dagens kycklinggryta, eftersom det passar hans arbetstid idag. Det innebär att jag får göra vissa ändringar i receptet (som om jag skulle ha ett recept, hahahaha) och utesluta paprikan jag sparat till just kycklinggrytan. Nåja, det blir säkert gott ändå. (Läs: jag kan ju fuska och sätta paprikapulver istället för färsk paprika. Det märker han aldrig!)

UPDATE
Det verkar vara en populär dag att besöka mig idag igen, även om jag inte har hörlurarna på mig. De ligger på skrivbordet, klara för användning. Åååhhh, det är nog så att det är hörlurarna som får folk att dras till mitt kontor – inte jag! Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med den insikten. 😉