Allmänt

Ändring

Min middagsgäst igår hoppade över middagen, blir istället lunchgäst idag. Jag satte – i förbyggande syfte – ingen paprika i maten, så han törs komma och hjälpa mig äta upp resterna. Dessutom hade jag glömt köpa oliver, som han inte heller gillar, så han klarar sig lindrigt undan den här gången. 😉

Dagens väder är – än så länge – regn och blåst, några plusgrader (ingen frost inatt!) och gråmulet. Väderprofeterna har visat uppsprickande molntäcke med sol idag, så det finns hopp om bättre väder. Blåsten kan gärna lugna ner sig lite också. Nu är det definitivt läge att ta in utemöblerna från altanen – där kommer inte att fikas fler gånger i år.

Förra hösten köpte jag ett gäng batteriljus till mina ljusstakar och -lyktor. De väntar på att jag ska slå igång dem, vilket jag glömmer att göra innan det blir för sent. (Jag har några som lyser i sex timmar efter tändning, innan de slocknar av sig själva, för att sedan slå igång vid samma tidpunkt nästa kväll.)

Snart börjar det rycka i min IKEA-tarm. 😉 Det har kommit in en del nyheter jag vill klämma och känna på, förutom sådant jag kommit på att jag verkligen vill ha. Jag får avvakta ännu ett tag, och under tiden kan jag ju tömma mina tidigare stora blå påsar, då jag har en massa bra-att-ha-grejer som ännu inte är uppackade. 🙄

Lönen kom idag, så min shoppingiver har fått nytt bränsle! Planen är att betala räkningarna ikväll, för att sedan se hur mycket som blir över. Det kan bli en shoppingrunda på mina vanliga sidor; Ellos, Bonprix, Cellbes… Vi får väl se. Egentligen behöver jag inget i klädväg, men det är alltid roligt att köpa nytt! 😉