Allmänt, Foto

Fredag eftermiddag

Solen ger björklöven ett alldeles särskilt gyllene sken redan på morgonen. Himlen är klarblå, utan ett moln i sikte. Temperaturen har smugit ner under nollstrecket. Härliga höst! 🙂

Jag är en riktig miljöbov, som ställer bilen på tomgång för att rutorna ska bli lättare att skrapa. Det kan hända att jag tvättar den under helgen, så jag kan börja köra in den i garaget på nätterna. Bilen lerar ner min jacka (och övriga kläder) om jag går för nära den i nuläget, men jag ska åka ännu en sväng hem till Byn (grusväg) innan jag tvättar av leran.

Vi är så flitiga på min avdelning. *fnissar* Idag har både A och jag gjort exakt samma jobb åt exakt samma klient, då vi båda – av olika orsaker –  blivit uppringda i samma ärende, men av olika personer. Nåja, det blev ordentligt gjort, i alla fall! 😉