Allmänt

Vilken tur

Det är tur att någon i huset gillar att kylan håller i sig, så värmeslingorna i badrumsgolvet slår igång… Det ser lite obekvämt ut, men jag tänker inte lägga en filt i duschen. Inte ens åt min sambo. 😉

Jag var på utflykt igår, i -25 grader, en helt onödig utflykt som det visade sig. Nåja, jag klämde in ett besök hos svägerskan E när jag ändå var i trakten. Hon blev glad för besöket, och jag önskade jag kunnat stanna längre.

Sedan skyndade jag mig tillbaka hemåt för att hinna äta julbord med kollegorna. Vi provade julbordet på N i år, och det var perfekt! Allt som behövdes fanns med och allt var fantastiskt gott.

Sedan åkte jag hem, struntade i ”nattöppet” (affärerna hade öppet till midnatt, med mer och mer rabatt ju längre kvällen gick) för att istället slänga mig på soffan och smälta maten, likt en boaorm som svalt en hel gris. 😉