Allmänt

Fastfrusen

Alltså, jag tror termometern på altanen har frusit fast på -23 grader!

Kylan håller i sig, även om vädret varierar. Igår var det dimmigt/ disigt, så idag är allt täckt av ett tjockt lager frost. Väldigt vackert med allt det krispigt vita i träd och buskar, men – som sagt – fortfarande kallt.

Dagens planer är att köpa och slå in julklappar. De flesta klappar är redan inköpta men jag behöver fler. Det ser så futtigt ut annars – det ska vara många paket! 😉

På tal om termometrar, så har den trådlösa digitala termometern i hallen fått slut batteri – i grejen som sitter fastskruvad högt uppe på väggen utomhus… Inte en chans att jag börjar klättra på stege i den här kylan för att byta batteri.

Däremot kan det vara läge att plocka fram en annan trådlös digital termometer som jag köpt i somras, men inte satt upp. Den kommer att få ha sin utegrej på altanen, så den går att komma åt under alla årstider.

Jag kommer nog inte att skruva fast mätaren under vintern, den kan vila på det lilla altanbordet där jag har min fimpburk. Till sommaren kan jag sätta upp den där det passar.

2 kommentarer på “Fastfrusen”

  1. Hu vad kallt. Skåningen i mig är väldigt nöjd med de plusgrader vi fortfarande har här. Det blir minus vare sig jag vill det eller inte så jag får glädjas så länge det varar.

Kommentarer är stängda.