Allmänt, Foto

Smaskens

Äntligen på mitt köksbord igen! 🙂

Självklart köpte jag yoghurt med favoritsmaken när jag var utomlands, förutom alla andra smaker jag också drog hem. Tja, vad ska jag säga: det blir en himla massa yoghurtfrossande i Snigelskalet en tid framöver. 😉

Jag shoppade skor, det var främst därför jag var sugen på en sväng över gränsen. I en butik där de säljer allt möjligt billigt krafs (typ den finska motsvarigheten till Ö&B) hittade jag inte mindre än två par! Inbilla er inte att det är några tjusiga skor; ett par rejäla joggingskor av det märke och den modell jag brukar använda inför vintern, plus ett impulsköpt par (för 5 euro – jag kunde inte låta bli 😯 ) att använda tills det fryser på (läs: blir halt).

Vi hann över en sväng till klädavdelningen också, där jag – än en gång – fick förbanna mig själv över att jag ätit mig så fet. Det fanns flera jättesnygga klänningar jag gärna hade shoppat mig lycklig med, men tyvärr fanns de inte i min storlek. Inte ens i närheten av min storlek. *depp depp* OK, då har jag deppat färdigt över det. Jag har ändå inte plats i garderoben för något mer, när jag väl fått och packat upp klädpaketet jag tidigare beställt online. (Smyckespaketet och film&musik-paketet har redan kommit.) 😉

Eftersom jag är omåttligt förtjust i anteckningsböcker, köpte jag en till! Kunde inte motstå den, då den är klädd med sammet och har gyllene dekorationer plus ett bokmärke! Nästan för fin att använda? Jag får väl lägga den i högen med alla andra (oanvända) anteckningsböcker jag samlat på mig… *harkel* 😉